MaaS a Catalunya

UNA INICIATIVA PÚBLICO-PRIVADA

MaaS Catalonia es presenta com una iniciativa que té com a objectiu principal generar un espai de debat, anàlisi expert, generació i compartició de coneixement, i desenvolupament d’estudis i projectes al voltant de la Mobilitat com a Servei des de Catalunya, convocant i interpel·lant tots els agents – tant públics com privats – a participar i aportar idees, de forma constructiva i oberta, en un marc de cooperació compartit.

La carta de presentació de MaaS Catalonia ha estat a través del llançament del MaaS Manifesto, un document de 7 punts que han subscrit més de 40 entitats i empreses, tant locals com d’àmbit internacional.

Però volem anar molt més lluny. Catalunya i la seva capital, Barcelona, són excel·lents living labs per a projectes de mobilitat disruptius i innovadors, l’ecosistema local MaaS és molt actiu i ens motiva a cooperar amb tots els agents, tant a nivell local com internacional, avançant l’estat de l’art i generant oportunitats per tothom a bord d’aquest projecte. Si voleu formar-ne part per impulsar la Mobilitat com a Servei a Catalunya, si us plau poseu-vos en contacte!

Contacta